Reference

Vstup do světa změn a příběhů, kde se výsledky stávají skutečností.

Přečti si příběhy žen, které si vybraly cestu k lepšímu zdraví a spokojenosti společně se mnou. Děkuji za recenze a váš příběh, které jste mi dovolily zveřejnit. Moc si toho vážím.

Lenka L.

Lenku jsem poznala v mé FB skupině Jídlo, pohyb a životní styl. Pozvala ji tam naše společná kamarádka. Napsaly jsme si a Lenka se stala mou klientkou. Vše začalo telefonickou konzultací, protože byla na druhé straně republiky a pustily jsme se do práce. Lenka zhubla 22 kg a z klientky se brzy stala kamarádkou, dokonce i mojí účetní a váženou kolegyní v rámci Fit programů pro ženy. Lenka je úspěšná žena, velmi pracovitá a chce vypadat a cítit se dobře.

"Neměla jsem čas na pravidelnou vyváženou stravu a za posledních deset let jsem hodně přibrala. Jsem moc ráda, že jsi mě oslovila v ten správný čas, protože jsem se právě chystala, že si najdu kouče a začnu konečně hubnout. Nejdříve se mi vyřešily zdravotní potíže, které jsem měla a potom jsem začala hubnout. 22 kg  byla opravdu velká zátěž. Cítím se mnohem lépe než před deseti lety a musím říct, že mi naše setkání, vzdělávání a komunita úplně změnila život. Tvůj koučink a servis nejsou jen o tom, že mi napíšeš jídelníček a víc se nestaráš, ale tam to teprve začíná. Učíš nás si poskládat talíř tak, aby byl vyvážený. Učíš nás přemýšlet o tom, co jíme a o tom, jaký životní styl vedeme. A mimo to jsem poznala úžasné lidi na vzděláváních a fit výzvách a to mě velmi naplňuje. Děkuji, že mohu být součástí této skvělé komunity a přeji to každé ženě, aby přišla mezi nás a užívala si to s námi."

Lenka Lávičková., hlavní ekonomka stavební firmy, České Budějovice

 

 

Zita

Zita je úžasná aktivní žena, 51 let, tři děti, běhá maratony, vede studio na cvičení v Brně, zajímá se o výživu a kondici. Na Fit programu se jí velmi daří a díky sportovní výživě jsou její výkony nadprůměrné.

"Výživa ve sportu je velmi důležitá a já jsem moc ráda, že mám všechny své potřeby pokryté. Při tréninku a maratonech plně využívám doplňky, které mi pomáhají mít skvělou formu. S Dashou spolupracuji již řadu let a jsem moc ráda za své výsledky."

Zita Poláčková, majitelka studia na cvičení, maratonkyně, Brno

Míša

S Míšou jsme se potkaly u mě ve studiu na základě doporučení její maminky. Přišla na wellness analýzu a protože chtěla trochu zhubnout a upravit stravovací návyky, daly jsme se do práce. Míša má krásné výsledky, proformovala si postavu a má novou energii.

"K Dashi mě přivedla moje maminka, která ji zná už spoustu let. Díky mému pracovnímu vytížení, spousty služebních cest a věku kdy upravit svoji váhu a mít dost energie není vůbec lehké. S odborným  přístupem na základě měření jsme s Dashou upravily jídelníček, zařadily kvalitní a vyváženou stravu a výsledky se začaly dostavovat.

Dasha je skvělá, má profesionální přístup a je velmi milá. O klienty má zájem a věnuje se jim.

Jsem moc ráda že jsme se poznaly."

Ing. Michaela Pilná, MBA
Sr Business Manager, Mid-Europe, Balkans and Baltics AHN, Animal Health & Nutrition, Chr.Hansen CZ

Jitka

S Jitkou jsme se poznaly před mnoha lety v zaměstnání, kde mi dělala skvělou manažerku na Project Managementu. Sedla mi jako člověk, který kdykoli poradí a pomůže. Po letech jsme se setkaly znovu tím, že jsem Jitku pozvala do své FB skupiny Jídlo, pohyb a životní styl. Jitka mě asi rok sledovala a potom mi napsala, že by ráda zhubla. Její velmi náročná práce plná stresu ji nedovolila zhubnout, i když zvládala docela extrémně často cvičit. Nakonec se nám to podařilo a děkuji Jiti za krásnou recenzi, které si moc vážím.

"Pravidelně jsem navštěvovala Dashi studio na měření, abych mohla sledovat svůj pokrok.

Sladit pracovní, rodinný a osobní život byl pro mě boj. Často jsem se přistihla, že nemám čas na přípravu správných jídel, často jsem vynechávala jídla kvůli poradám nebo jsem prostě neměla dost času. Když přišel hlad, snědla jsem něco, co dodávalo energii, ale postrádalo správnou výživu. Mým cílem bylo zhubnout, dostat se do formy a konzumovat nutričně vyvážená jídla. Dasha tu byla vždy, aby mě podporovala na mé cestě. Pravidelně mě kontrolovala, poskytovala mi rady a podporu. Ať už to bylo na rychlý rozhovor nebo delší konzultaci, byla vždy k dispozici. Její laskavost, podpora a nakažlivá energie byly neocenitelné. Její znalosti v oboru jsou působivé. Jsem neuvěřitelně vděčná za její pomoc. Společně se nám podařilo dosáhnout úbytku hmotnosti 10 kg za přibližně 10 měsíců a naše spolupráce mě stále drží na cestě - což se skutečně děje. Cítím se ve svém těle mnohem lépe, jsem plná energie a nikdy nemám hlad.

Dasha, moc děkuji za tvůj čas a podporu!"

Jitka Staněk., Global Delivery Excellence, Kyndryl Brno

Růženka

Růžence se blíží osmdesátka a člověk by tomu ani nevěřil,  že tak aktivní, úspěšnou a krásnou ženu podnikatelku potkáte zrovna vy. Jsem velmi pyšná na to, že je spokojená s výživou jak vnější, tak vnitřní, protože Růženka o sebe opravdu pečuje. Když byla u mě na návštěvě,  tak kromě wellness analýzy si mohla také vyzkoušet péči o svou pleť. Okamžitý výsledek ji ohromil a doslova mi řekla: "To je úžasné, já se cítím mnohem mladší. To chci mít doma!"

Růžena Závodská., majitelka penzionu Závodský, Český Krumlov

Adélka

S Adélkou jsem se seznámila na rekvalifikačním kurzu Instruktora fitness v Brně. Když jsme se představovaly, tak mě hned napadlo, že si budeme rozumět. Máme mnoho společných zájmů a to především výživu a sport.

 Myslela jsem si, že Adélce nic nechybí. No, nebylo tomu tak, protože si neustále stěžovala na to, že ji bolí ji žaludek a má zažívací potíže. Přitom krabičky s jídlem vždy nachystané, hodně si zakládala na tom, co jí, pravidelně byla v posilovně a přesto to chtělo nějakou změnu.

Vzhledem k tomu, že Adélka zkoušela opravdu všechno, byla velmi skeptická k další výživě a trvalo ji téměř měsíc, než se ji odhodlala vyzkoušet. Jak to dopadlo vám řekne sama:

"Ano, Dášenka mi stále říkala, ať vyzkouším probiotika a výživu, kterou používá ona.  Já jsem za sebou měla už tolik zkušeností, že jsem neměla chuť zkoušet něco dalšího. Nakonec jsem si řekla, že tomu dám šanci a do měsíce začalo všechno fungovat jak má a konečně mi je dobře.  Nemohu dopustit na celkovou výživu a zmíním sportovní protein, který denně užívám při sportu na přípravu fitness a nejen, že výborně chutná, ale mám skvělé výsledky."

Bc. Adéla Škrábalová., výživový poradce a instruktor fitness, Hamburg

 

Lenka

S Lenkou jsem se seznámila přes FB skupinu Jídlo, pohyb a životní styl. Zavolala jsem ji a v té době měla Lenka úraz nohy a nemohla chodit. Naše první konzultace proběhla po telefonu a po domluvě jsem se vydala za Lenkou domů, abych ji změřila hodnoty speciální bioimpedanční metodou a sestavila program výživy Fit plán. 

Lenka byla nadšená a hned se do plánu pustila. Výsledky nenechaly čekat. Lenka si krásně proštíhlila postavu a má novou energii.

"Dlho som sa nevedeľa pohnúť s váhou a zhodiť nejaké kilá navyše, vtedy sa mi ozvala Dášenka s ponukou výživy a poradenstva.

Už po prvých týždňoch to šlo krásne dolu a cítila som sa skvele, pretože som začala cvičiť aj doplňať živiny, ktoré mi tak chýbali.
Čo bolo z toho úplne najlepšie bol neustále pozitívny prístup od Dášenky, so všetkým mi vždy poradila a podporovala a skvelé programy ako Maratón a 10-dňové výzvy. Za všetko moc ďakujem a verím, že budeme v tejto ceste pokračovať. Všetkým moc doporučujem 😉"

Lenka Krejčí
Manažerka ve společnosti Kyndryl, Brno

Vlasta

Vlastu znám již přes 15 let a seznámily jsme se jako kolegyně v práci. Tenkrát obě dvě projekt manažerky v korporátu na Itálii, nezapomenutelné společné zážitky a akce!!!

Jak šel s Vlastou čas, prožívala v životě různé situace, jako každý z nás. Začala nabírat na váze a vždy se snažila hubnout sama, ale výsledky nebyly trvalé.

Požádala mě o vedení a konzultace v rámci hubnutí. Když pochopila, že to není o dietách a vynechávání potravin, začala pořádně jíst a pít dostatečné množství tekutin, přidala pohyb a to správné nastavení hlavy, výsledky začaly přicházet.

Vlastě moc pomohlo to, že se začala účastnit našich 10denních online Fit maratonů a zapojila systém vzdělávání, které pro klienty máme.

"Věděla jsem, že Dasha miluje výživu a sama má skvělé výsledky, ale byla jsem přesvědčená, že to zvládnu sama. Neměla jsem kolem sebe moc lidí, kteří by chápali, že chci zhubnout a vždycky jsem to vydržela jen chvilku. Asi rok jsem Dashu sledovala a mezi tím jí prošlo rukama mnoho dalších klientek, které měly nádherné výsledky. Dasha mě pozvala do jejich 10denního Fit maratonu, kde sleduje své klienty, které fotí svá jídla a ona jim je hodnotí a vždy poradí, jak jídlo upravit tak, aby nebylo jen zdravé, ale také vyvážené. Rozhodla jsem se, že to chci taky a tentokrát doopravdy a ono se to podařilo! Dashi, děkuji, že mi pomáháš a díky tobě jsem konečně šťastná, že program funguje a nemám hlad a večerní chutě na sladké a to je super."

 

Vlasta Štěrbová
Projekt Manažerka ve společnosti Kyndryl, Brno

Líbí se ti naše práce?

Ráda bych věděla víc o vašich aktivitách a přidala se k vám.

Mám zájem o členskou sekci a vzdělávání.